Doorgaan naar inhoud
Geniet van GRATIS verzending bij besteding boven € 59,95.
Geniet van GRATIS verzending bij besteding boven € 59,95.

Verzenden & Retourneren

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Voor de verwerking, verzending en afhandeling van bestellingen werken wij samen met DPD en DHL. Hierdoor is het mogelijk om van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur te leveren wanneer u voor 15:00 uur een bestelling plaatst. (Geldt alleen voor NL)

Mocht u na 4 dagen uw bestelling niet hebben ontvangen, neem dan even contact op met onze klantenservice via baratokidsenzo@gmail.com We helpen u graag zo snel mogelijk verder.

LEVERTIJDEN

Hieronder vindt u een overzicht van de verzendtijden die u van Baratos mag en kunt verwachten. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, zoek dan direct contact met onze klantenservice en ons team staat u graag te woord.

Nederland

Binnen 24 uur

België

Binnen 24 uur

Duitsland

1 tot 2 dagen

Frankrijk

1 tot 2 dagen

Verenigd Koninkrijk

2 tot 3 dagen

VERZENDKOSTEN

Uw bestelling wordt door DPD of DHL van deur tot deur geleverd op een door u aan gegeven adres bijvoorbeeld thuis of op het werk.

Voor bestellingen binnen Nederland vragen wij een bijdrage in de afhandeling en verzendkosten van € 4,95 en voor bestellingen in België en Duitsland bedraagt dit € 7,50.

Ook kunt u profiteren van gratis verzending. Dit geldt bij bestellingen boven de € 59,95 in zowel Nederland als in België en Duitsland en Frankrijk.

 

BEZORGING VIA DHL of DPD

DHL of DPD bezorgt uw pakket de volgende dag (ook op zaterdag) wanneer u voor 15:00 uur een bestelling plaatst op het door u opgegeven adres. (Geldt alleen voor NL) 

Bestellingen van 1 artikel passen door de brievenbus. In alle andere gevallen wordt uw bestelling als pakket verstuurd en aangeboden. DHL of DPD levert het pakket bij u af en als u niet thuis bent wordt bij de buren gedaan of ontvangt u een briefje in de brievenbus met verdere instructies omtrent uw bestelling.

Zorg ervoor dat u uw adresgegevens goed controleert, want zodra de bestelling is verwerkt kunnen er geen aanpassingen meer gemaakt worden. 

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via baratokidsenzo@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.