Doorgaan naar inhoud
Geniet van GRATIS verzending bij besteding boven € 49,95.
Geniet van GRATIS verzending bij besteding boven € 49,95.

Verzenden & Retourneren

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Voor de verwerking, verzending en afhandeling van bestellingen werken wij samen met DPD en DHL. Hierdoor is het mogelijk om van maandag tot en met zaterdag binnen 24 uur te leveren wanneer u voor 12:00 uur een bestelling plaatst.

Mocht u na 4 dagen uw bestelling niet hebben ontvangen, neem dan even contact op met onze klantenservice via baratokidsenzo@gmail.com We helpen u graag zo snel mogelijk verder.

LEVERTIJDEN

Hieronder vindt u een overzicht van de verzendtijden die u van Baratos mag en kunt verwachten. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, zoek dan direct contact met onze klantenservice en ons team staat u graag te woord.

Nederland

Binnen 24 uur

België

Binnen 24 uur

Duitsland

1 tot 2 dagen

Frankrijk

1 tot 2 dagen

Verenigd Koninkrijk

2 tot 3 dagen

VERZENDKOSTEN

Uw bestelling wordt door DPD of DHL van deur tot deur geleverd op een door u aan gegeven adres bijvoorbeeld thuis of op het werk.

Voor bestellingen binnen Nederland vragen wij een bijdrage in de afhandeling en verzendkosten van € 5,50 en voor bestellingen in België en Duitsland bedraagt dit € 7,50.

Ook kunt u profiteren van gratis verzending. Dit geldt bij bestellingen boven de € 49,95 in zowel Nederland als in België, Duitsland en Frankrijk.

Voor bestellingen uit andere Europese landen profiteert u van gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,00

BEZORGING VIA DHL of DPD

DHL of DPD bezorgt uw pakket de volgende dag (ook op zaterdag) wanneer u voor 12:00 uur een bestelling plaatst op het door u opgegeven adres.

Bestellingen van 1 artikel passen door de brievenbus. In alle andere gevallen wordt uw bestelling als pakket verstuurd en aangeboden. DHL of DPD levert het pakket bij u af en als u niet thuis bent wordt bij de buren gedaan of ontvangt u een briefje in de brievenbus met verdere instructies omtrent uw bestelling.

Zorg ervoor dat u uw adresgegevens goed controleert, want zodra de bestelling is verwerkt kunnen er geen aanpassingen meer gemaakt worden. 

RETOURNEREN

Na ontvangst van uw artikelen heeft u wettelijk gezien 14 dagen de tijd om te retourneren, echter geloven wij zo erg in onze Baratos producten dat we u maar liefst 30 dagen de tijd geven om uw artikelen te retourneren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Mocht  het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Om een retour aan te maken mailt u eenvoudig naar onze klantenservice via baratokidsenzo@gmail.com. U ontvangt het herroepingsformulier en deze dient u ingevuld bij het retour te voegen.

Zodra wij uw retour hebben ontvangen verwerken we deze en storten we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen uw geld terug.

 

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings