Doorgaan naar inhoud
Geniet van GRATIS verzending bij besteding boven € 39,95.
Geniet van GRATIS verzending bij besteding boven € 39,95.

Terugbetalingsbeleid

Na ontvangst van uw artikelen heeft u wettelijk gezien 14 dagen de tijd om te retourneren, echter geloven wij zo erg in onze Baratos producten dat we u maar liefst 30 dagen de tijd geven om uw artikelen te retourneren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Mocht  het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Om een retour aan te maken mailt u eenvoudig naar onze klantenservice via baratokidsenzo@gmail.com. U ontvangt het herroepingsformulier en deze dient u ingevuld bij het retour te voegen.

Zodra wij uw retour hebben ontvangen verwerken we deze en storten we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen uw geld terug.

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings